Katero sliko izbrati?

Potrebujete pomoč pri nakupu umetniške slike? Ne veste katera slika bi bila primerna za vaš prostor?

Z veseljem vam pomagamo in svetujemo.

Pošljite nam po e-mailu: info@umetniskeslike-galerija.si sliko vašega prostora z merami (dolžina stene, kavča,..) in dopišete katera slika vam je všeč. Mi vam bomo sliko s aplikacijo virtualno umestili v vaš prostor

brezplačno.

Tako se boste enostavneje odločili katera slika vam najbolje odgovarja.

Nazaj v spletno trgovino

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnuUnikatne umetniške abstraktne slike na platnu

Kam obesiti sliko?

Katera slika je primerna za katero steno ali sobo?

Abstraktna slika "Ženska" 32x48 cm

Zakaj kupiti umetniško sliko v galeriji

    Zakaj kupiti umetniško sliko v galeriji?

Ko gre za nakup umetniških del, obstaja veliko možnosti, kje in kako jih kupiti. Eden izmed najbolj priljubljenih načinov je preko spleta ali v trgovinah s splošno ponudbo. Vendar pa je nakup umetniških del v galeriji eden najboljših načinov za pridobivanje kakovostnih umetniških del. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je nakup umetniških del v galeriji boljša izbira.

1. Galerije so običajno specializirane za prodajo umetniških del

Zato imajo obsežno zbirko umetnin, ki so natančno izbrane in ocenjene glede na kakovost in vrednost. To pomeni, da boste imeli dostop do visoko kakovostnih umetniških del, ki so bila že preverjena glede na njihovo umetniško vrednost in pristnost.

2. V galeriji boste imeli priložnost za pogovor z umetniki

Ponudili vam bodo lahko vpogled v umetnine ter vam pomagali izbrati delo, ki je najbolj primerno za vas. Ti strokovnjaki imajo običajno izkušnje pri delu z umetniškimi deli in bodo lahko pomagali pri razlagi različnih umetniških stilov in tehnik.

3. Nakup v galeriji vam lahko zagotovi, da dobite unikatno in avtentično umetniško delo

Galerije se po navadi osredotočajo na umetnine, ki so unikatne in imajo visoko vrednost, zato so skrbno izbrane in pregledane, da se zagotovi njihova pristnost in kakovost.

4. Nakup umetniškega dela v galeriji je lahko tudi odlična investicija

Če kupite umetniško delo, ki je kakovostno in izhaja od priznanega umetnika, obstaja velika verjetnost, da bo njegova vrednost z leti rasla. To pomeni, da bi vaše umetniško delo lahko postalo dragocen del vaše naložbene zbirke.

5. Nakup umetniških del v galeriji je lahko tudi zelo prijetno doživetje

Običajno so galerije lepo urejene in pogosto gostijo odprtja razstav in druge dogodke, ki vam omogočajo, da se povežete z drugimi ljubitelji umetnosti in umetniki.

Več umetniških slik najdete v spletni galeriji www.umetniskeslike-galerija.si

Abstraktna slika na platnu “Modro življenje” 65x90 cm

Katero unikatno sliko kupiti?

Katero unikatno sliko kupiti?

Kupovanje unikatne slike je lahko zanimiv in lep dogodek. Vendar pa lahko tudi predstavlja izziv, saj je izbira slike odvisna od vaših osebnih preferenc in estetskega okusa. V tem članku bomo predstavili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri izbiri unikatne slike.

Razmislite o tem, kaj želite doseči s sliko

Preden se odpravite v nakup unikatne slike se vprašajte, kaj želite doseči s sliko. Ali jo želite obesiti v dnevni sobi, da bi popestrili prostor? Ali želite nekaj, kar bo dodalo barvo v vašo pisarno? Ali pa iščete sliko, ki vas bo navdihnila in motivirala? Razmislek o tem, kaj želite doseči s sliko. To vam bo pomagalo pri izbiri ustrezne slike.

Oglejte si različne stile

Obstaja veliko različnih stilov slik, od abstraktnih umetnin, klasičnih portretov, različnih tehnik in stilov. Pri izbiri slike se osredotočite na svoj okus in estetsko preferenco. Oglejte si različne stile, da boste lahko ugotovili, kateri vam najbolj ustreza.

Izberite pravo velikost

Pri izbiri slike je pomembno tudi upoštevati velikost slike. Velikost slike naj bi bila primerna za prostor, kjer bo obešena. Prevelika slika lahko prostor naredi neprijeten, premajhna pa ne bo imela želenega učinka.

Izberite barve, ki se ujemajo s prostorom

Barve na sliki naj bi se ujemale s prostorom, kjer bo slika obešena. To lahko dosežete tako, da izberete barve, ki so že prisotne v prostoru, ali pa izberete barve, ki ustvarjajo harmonijo s prostorom.

Upoštevajte svetlobo v prostoru

Pri izbiri slike je pomembno upoštevati tudi svetlobo v prostoru. Če je prostor temen, lahko izberete svetlejše slike, da bi ga osvetlili. Če pa je prostor že dovolj svetel, lahko izberete slike z bolj umirjenimi barvami.

Poiščite sliko z zgodbo

Slika z zgodbo je lahko zelo zanimiva, saj ima lahko večjo vrednost za vas, kot slika brez zgodbe. Lahko izberete sliko, ki vas spominja na nekaj posebnega, ali pa izberete sliko, ki ima zgodbo sama po sebi.

Izberite slike, ki vam bodo dolgoročno všeč

Nazadnje, izberite sliko, ki vam bo dolgoročno všeč. Slika, ki jo boste kupili, bo verjetno ostala v vašem domu dolgo časa, zato je pomembno, da je izbira dobro premišljena. Izberite sliko, ki vam bo prijetna in ki vas bo navdihnila vsakič, ko jo boste pogledali.

Veliko izbiro modernih umetniških slik si lahko ogledate v naši spletni galeriji www.umetniskeslike-galerija.si

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnu

Unikatne umetniške slike za poslovni prostor

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnu

Unikatne umetniške slike za poslovni prostor

Unikatne slike so lahko odlična izbira za popestritev poslovnega prostora. Poleg estetske vrednosti lahko unikatne slike poskrbijo tudi za vzdušje, ki bo spodbujalo produktivnost ter kreativnost.

V tem članku bomo predstavili nekaj prednosti unikatnih slik v poslovnem prostoru.

1. unikatne slike so edinstvene. Vsaka unikatna slika je narejena ročno, kar pomeni, da ni dveh enakih. To zagotavlja, da bodo slike v poslovnem prostoru resnično edinstvene in bodo pritegnile pozornost vaših obiskovalcev. Poleg tega lahko unikatne slike izboljšajo dojemanje vašega podjetja, saj kažejo, da ste pripravljeni vložiti v umetnost in ustvarjalnost.

2. unikatne slike lahko dodajo barvo in dimenzijo vašemu poslovnemu prostoru. Z uporabo živih barv in različnih tekstur lahko unikatne slike ustvarijo privlačno in zanimivo okolje. Poleg tega lahko unikatne slike dajo prostoru tudi globino, saj se izstopajo od običajnih tiskanih slik.

3. unikatne slike lahko pomagajo ustvariti vzdušje v poslovnem prostoru. Če želite spodbujati kreativnost in produktivnost vaših zaposlenih, lahko izberete unikatne slike, ki bodo ustvarile sproščeno in prijetno vzdušje v prostoru. Če pa želite ustvariti bolj resno in formalno vzdušje, lahko izberete bolj umirjene in minimalistične slike.

4. unikatne slike lahko povečajo vrednost vašega podjetja. Če ima vaše podjetje na stenah unikatne slike, to kaže, da ste pripravljeni vložiti v estetski videz in kreativnost. To lahko izboljša dojemanje vašega podjetja in mu doda vrednost.

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnu

5. unikatne slike so lahko tudi odličen način za izražanje vaše blagovne znamke ali vrednot vašega podjetja. Lahko izberete slike, ki odražajo vaše poslanstvo, vizijo ali pa enostavno slike, ki so povezane z vašim področjem dela. To bo povečalo prepoznavnost vašega podjetja in ga naredilo bolj zapomnljivega.

Na splošno so unikatne slike lahko odlična izbira za poslovni prostor. Ne samo, da dodajo estetsko vrednost, temveč tudi ustvarjajo vzdušje.

Unikatna slika "Metulj" 56x97 cm

Unikatne slike za dnevno sobo

Unikatne slike za dnevno sobo

Dnevna soba je prostor v hiši, ki se uporablja za druženje, sprostitev in zabavo. V tem prostoru preživimo veliko časa, zato je pomembno, da je opremljen tako, da se počutimo udobno in sproščeno. Eno od orodij, ki lahko pomaga pri ustvarjanju prijetne atmosfere v dnevni sobi, so unikatne slike.

Unikatne slike so slike, ki so izdelane ročno ali z uporabo drugačnih tehnik od tiskanja. To pomeni, da vsaka slika v resnici ni enaka drugi, ampak ima svoje edinstvene lastnosti. Te lastnosti lahko vključujejo barvo, teksturo, globino in obliko. Vse to pa lahko prispeva k izboljšanju videza dnevne sobe.

Eden od glavnih razlogov, zakaj bi si želeli imeti unikatno sliko v dnevni sobi, je, da ta lahko postane osrednja točka prostora. Medtem ko tiskane slike pogosto izgubijo svoj čar, ko jih postavimo v okvir in obesimo na steno, lahko unikatne slike zaradi svoje edinstvenosti in umetniške vrednosti resnično izstopajo in postanejo središče prostora.

Unikatne slike so lahko tudi odlična investicija. Če se odločite za nakup umetniške slike, lahko ta sčasoma postane vredna veliko denarja, kar vam lahko prinese velike koristi v primeru, da se odločite za prodajo slike. Poleg tega pa so unikatne slike pogosto tudi bolj trajne kot tiskane slike, kar pomeni, da lahko zdržijo dalj časa brez zbledenja ali izgube kakovosti.

Unikatne slike lahko tudi izboljšajo vaše počutje. Raziskave kažejo, da umetniška dela lahko zmanjšajo stres, izboljšajo razpoloženje in celo znižajo krvni tlak. Če v dnevni sobi visi umetniško delo, ki vas osrečuje, se boste počutili bolj sproščeno in zadovoljno.

Pri nakupu unikatne slike pa je pomembno, da izberete sliko, ki ustreza vašemu osebnemu okusu in slogu. Slika, ki vam je všeč, bo najbolj izboljšala videz vaše dnevne sobe. Poleg tega pa je pomembno, da izberete tudi ustrezno velikost in barve, ki se ujemajo z barvo sten in pohištva v sobi.

Več umetniških slik najdete v spletni galeriji www.umetniskeslike-galerija.si

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnu

Unikatne ročno narisane slike in prednosti pred tiskanimi slikami

Unikatne ročno narisane slike in prednosti pred tiskanimi slikami

Ko gre za umetnost in dekoracijo, so slike ena izmed najbolj priljubljenih izbir. Slike lahko dodajo barvo in karakter prostoru ter izražajo osebnost lastnika. Čeprav so tiskane slike in posterji še vedno zelo priljubljeni, pa vedno več ljudi išče unikatne slike, ki so edinstvene in neponovljive.

Tiskane slike so lahko kakovostne, vendar so pogosto množično proizvedene, kar pomeni, da je vsaka slika enaka in da jo lahko najdete v številnih drugih domovih ali poslovnih prostorih. Unikatne slike pa so posebne in neponovljive, saj so ročno narisane ali slikane, kar daje vsaki sliki svoj značaj.

Poleg edinstvenosti unikatne slike ponujajo tudi druge prednosti pred tisknimi slikami. Ena izmed teh prednosti je kakovost slike, saj so kvalitetnejše od tiskanih slik.

Unikatne slike so izdelane z bolj kakovostnimi in različnimi materiali, kot so oljna barva, akril, oglje, pastel ali akvarel. Uporaba različnih materialov daje slikam edinstveno teksturo in globino, kar tiskane slike ne morejo ponuditi.

Pri tiskanih slikah barve pogosto zbledijo in izgubijo kakovost v nekaj letih, medtem ko unikatne slike lahko trajajo desetletja, če so ustrezno vzdrževane.

Čeprav so unikatne slike pogosto dražje od tiskanih slik, pa so vredne vložka. Slike so umetnost in kot taka ima vsaka svojo vrednost in zgodbo, ki jo predstavlja. Poleg tega, pa lahko slike vplivajo na razpoloženje in energijo prostora, kar je še ena dodatna prednost.

V zaključku, unikatne slike ponujajo edinstveno kakovost in karakter, ki jih tiskane slike ne morejo ponuditi. So trajnejše, imajo teksturo in globino. Če želite dodati osebnost in karakter svojemu prostoru, potem so unikatne slike vsekakor najboljša izbira.

Več o slikah v spletni galeriji

Slike na platnu – razstava

Leto je naokoli in vesela sem, da imam zopet priložnost razstaviti svoje slike. Trenutno jih lahko občudujete v Supernova v Kamniku in v domu upokojencev v Črnučah. Razstava slik poteka od februarja 2022, cca 2 meseca. Vse naše moderne slike si lahko ogledate v naši spletni galeriji.

Unikatne umetniške abstraktne slike na platnu

Abstraktna slika

Darilni program unikatnih slik

Praznujete obletnice, poroko ali rojstni dan? Ali imate poslovno srečanje in ne veste kaj bi podarili poslovni stranki?

Najlepša darila so unikatna darila, narejena iz srca. Darila, ki se jih bodo spominjali celo življenje in bodo lepi spomini na skupne trenutke.

Vabljeni v spletno trgovino, kjer si boste lahko ogledali naše umetniške stenske slike in ostale izdelke.

Umetniška slika na platnu "Mountain Air"
Moderna slika na platnu "Razdvojenost"
Abstraktna slika na platnu "Rešimo okolje"
Slika na platnu Reka življenja 2

Slika na platnu "Globok um" 89x100 cm
Abstraktna slika

Abstraktne slike na platnu

Umetniška dela, ki so narejena na abstraktni način, pomenijo odmik od natančne predstave. Delimo jih na rahel, delni ali popoln odmik od resničnosti.

Konec 19. stoletja so umetniki začutili, da je čas za nove vrste umetnosti. Svobodo risanja, izražanja čustev in domišljije so začeli izražati vsak na svoj način.

Vabljeni v našo spletno trgovino, kjer si lahko ogledate moderne abstraktne slike za na steno. Elegantne slike so ročno narisane in unikati.

Premazane so z UV lakom za daljši obstoj slike.

Nazaj v spletno trgovino

kako začeti risati?

Kako začeti risati!