VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN PIŠKOTKI

Sedež podjetja
Spletna prodaja, Milan Majeršič s.p.

Pri bajerju 9a,

1234 Mengeš

Matična št. 9287302000

Davčna št. SI 84032111

Spletna stran: https://umetniskeslike-galerija.si

Podružnica:

Milan Majrešič s.p., Poslovna enota Trzin

Motnica 11,

1236 Trzin

Matična št 9287302001

Splošno
Trgovec, v tem primeru spletna stran umetniskeslike-galerija.si, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo Trgovec uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Trgovec spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Trgovec posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. Brez vaše posebne privolitve, vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali, prodali ali zamenjali z nobeno drugo ustanovo, podjetjem ali fizično osebo.

Izvajanje politike zasebnosti
Trgovec izjavlja, da ima skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o zavarovanju osebnih podatkov.

Pri Trgovcu zaposlene osebe so seznanjene z aktualnimi določili Pravilnika o zavarovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov. Upoštevajo določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju zaposlitvene dobe s Trgovcem.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno trgovino in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo Trgovcu sporočijo preklic registracije. Trgovec bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v okviru te politike zasebnosti varoval tudi v primeru preklica registracije.

Trgovec je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegove spletne trgovine. Trgovec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Trgovca.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno trgovino, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Trgovec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Trgovec podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Trgovec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Trgovec bo osebne podatke uporabnikov vodil v zbirki osebnih podatkov samo toliko časa, kot je nujno potrebno, da se doseže namen, za katerega se osebni podatki zbirajo in vodijo.

Dostavni službi bo Trgovec zaupal le potrebne podatke za dostavo v spletni trgovini kupljenih izdelkov (podatki o prejemniku in naslov za dostavo). Prek elektronske pošte bo Trgovec stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa v spletni trgovini, prek kontaktne telefonske številke pa le, če bo v postopku registracije oz. nakupa v spletni trgovini prišlo do težav.

Zaščita otrok

Če si star manj kot 18 let, smeš spletno trgovino uporabljati le pod nadzorom staršev ali zakonitega skrbnika. V skladu z Zakonom o zaščiti otrokove zasebnosti na spletu ne bomo zavestno zbirali podatkov o otrocih, mlajših od 13 let. Če si star 13 let ali manj, nam ne smeš posredovati nikakršnih osebnih podatkov. Za vnos teh podatkov se najprej obrni na svoje starše.

Tvoje soglasje

Z uporabo naše spletne strani soglašaš, da smemo tvoje osebne podatke pridobivati in zbirati v skladu z opisano Izjavo o zasebnosti. Morebitne spremembe naše politike zasebnosti bodo objavljene na tej spletni strani.

KATERE OSEBNE PODATKE SHRANJUJEMO IN ZAKAJ JIH POTREBUJEMO
Trgovec za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek;
naslove za dostavo;
firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
geslo v šifrirani obliki (če se uporabnik registrira);
kontaktno telefonsko številko;
državo bivanja;
podatkov o vaših kreditnih karticah ne hranimo. Te podatke posredujemo le izdajatelju vaše kreditne kartice. Enako velja za druge podobne oblike plačevanja preko spleta.
druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;
druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.
Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Trgovec ne odgovarja.

Komentarji
Kot uporabnik umetniskeslike-galerija.si lahko komentirate in ocenjujete. Pri izvajanju le tega zato potrebujemo vaše ime in e-pošto, ki bodo ostali znani le nam. Za razlikovanje neželene pošte od želene pošte zbiramo informacije o IP naslovu in user agent string brskalnika.

Kontaktni obrazec
Pri uporabi kontaktnega obrazca se podatki shranjujejo na naš računalnik, saj vam lahko le na podlagi pridobljenih informacij podamo odgovor. Vsi podatki so skrbno varovano in ne bojo posredovani tretjim osebam, kakor tudi ne bojo uporabljeni za oglaševalska sporočila.

Registracija
Z registracijo dovoljujete Trgovcu hranjenje vaših osebnih podatkov, obdelavo in uporabo pri prodajnih procesih, raziskavah in obveščanju potencialnih kupcev v skladu z veljavnimi predpisi.

Nakup
Če želite opraviti nakup, potrebujemo ime, priimek, naziv podjetja (če želite), vaš naslov, e-pošto in telefonsko številko. To nam omogoča, da zagotovimo nemoten proces končne izvedbe vašega naročila in da vas lahko obvestimo o morebitnih spremembah ob naročilu.

E-poštne novice-akcije
Obvestila prodajne narave: po prijavi na obvestila in novice bosta vaše ime in vaš elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljena v oglaševalske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil se prijavite le, če je ob naročilu obkljukano posebno polje, ki vam omogoča prijavo oz. obkljukate posebno polje pri oddaji povpraševanja iz naše kontaktne strani.

Iz baze prejemnikov obvestil se lahko odjavite kadarkoli s sporočilom na info@umetniskeslike-galerija.si
ali s klikom na povezavo ‘Odjava’ na dnu promocijskih e-mail sporočil.

Druge vsebine
Za boljše delovanje strani oz. za izboljšanje ponudbe našim strankam lahko tretje osebe pridobivajo podatke na podlagi vaše obiskanosti naše spletne strani in vam lahko zato na drugih prodajnih kanalih prikazujejo oglaševalsko vsebino. Zbiranje tovrstnih podatkov je odvisno od vaših nastavitev in je neodvisno od naših pridobljenih podatkov. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Spletna stran umetniskeslike-galerija.si lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Twitter, … Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.

Uporaba vaših podatkov
Dostavni službi bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo ter telefonsko številko, da vas lahko kontaktirajo pred dostavo. Komentarje obiskovalcev lahko pošljemo skozi detektor neželene pošte, vendar ne bojo posredovana tretji osebi. Za izvedbo naročila prejmemo podatke, ki ste jih vpisovali v obrazec pri zaključevanju nakupa. Za vodenje financ in knjigovodskih storitev se uporabljajo vaši podatki prejeti s strani banke. Vaše podatke o nakupih se beležijo za zagotavljanje boljše ponudbe in analitike.

Dostop do vaših podatkov omogočamo

izvajalcem plačil ( Stripe),
pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.),
z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem.
Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov, ko:

oddate naročilo
se naročite na E-novice in akcije preko kontaktnega obrazca
oddate povpraševanje preko kontaktnega obrazca
pregledujete našo spletno stran
ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
ko nam pošljete povpraševanje preko elektronske pošte
z nami komunicirate preko družbenih omrežij
iz drugih virov, kot so bančne transakcije ipd.
Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili in je neodvisno od nas.

Koliko časa shranjujemo vaše podatke
Vaši komentarji, ocene artiklov, uporabniško ime in geslo v primeru registracije bojo shranjeni na našem računalniku za nedoločen čas, lahko pa ga kadar koli na vašo zahtevo tudi odstranimo. Sporočila oddana preko kontaktnega obrazca se shranjujejo do 5 let.

KATERE PRAVICE IMA UPORABNIK NAD SVOJIMI OSEBNIMI PODATKI
Kot uporabnik imate pravico, da od nas kot Trgovca – umetniskeslike-galerija.si, Milan Majeršič, kadarkoli zahtevate:

Dostop do osebnih podatkov in naslednje informacije:

namene obdelave,
vrste osebnih podatkov, uporabnike ali kategorije uporabnikov, ki so jim bili ali jim bodo razkriti osebni podatki, zlasti uporabnike v tretjih državah ali mednarodnih organizacijah,
predvideno obdobje hrambe osebnih podatkov ali, če to ni mogoče, merila, ki se uporabijo za določitev tega obdobja,
obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.
Razloge zanj kot tudi pomen in predvidene posledice take obdelave za posameznika.

Eno (brezplačno) kopijo osebnih podatkov v obliki, ki jo določim sam (če je zahteva podana z elektronskim sredstvom za komunikacijo in ne zahtevam drugače, se kopija zagotovi v elektronski obliki). Za dodatne kopije, ki jih zahtevam, lahko upravljavec zaračuna razumno pristojbino ob upoštevanju stroškov.

Popravek netočnih osebnih podatkov.

Omejitev obdelave, kadar:

oporekam točnosti osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki upravljavcu omogoča preveriti točnost osebnih podatkov,
je obdelava nezakonita in nasprotujem izbrisu osebnih podatkov ter namesto tega zahtevam omejitev njihove uporabe,
upravljavec osebnih podatkov ne potrebuje več za namene obdelave, pa jih jaz potrebujem za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
Izbris vseh osebnih podatkov (pravica do pozabe), če so izpolnjene predpostavke iz člena 17 Splošne uredbe o varstvu podatkov, predvsem pa v primeru, kadar prekličem to privolitev za obdelavo osebnih podatkov.

Izpis osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki, s pravico, da te podatke posredujem drugemu upravljavcu, ne da bi me prvotni upravljavec pri tem oviral.

Prenehanje uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno z oblikovanjem profilov.

Da zame ne velja odločitev, ki temelji zgolj na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov, ki ima pravne učinke v zvezi z mano ali na podoben način name znatno vpliva, če so izpolnjene predpostavke iz člena 22 Splošne uredbe o varstvu podatkov.

Pravica, da zoper upravljavca vložim pritožbo pri informacijskem pooblaščencu, če menim, da obdelava mojih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne odražajo nujno in v celoti lastnosti izdelka, zato služijo zgolj kot informativni prikaz!

Uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug način (preko elektronske pošte) zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Upravljavec bo najkasneje v 15 (petnajstih) dneh ustrezno preprečil uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5 (petih) dneh pisno ali na drug dogovorjen način (npr. prek elektronske pošte) obvestil uporabnika, ki je to zahteval. Ne more pa zahtevati prenehanje uporabe osebnih podatkov, ki jih upravljavec obdeluje na zakonski podlagi in so nujni zaradi zakonitega izvajanja storitev.

Pravica do obveščanja

Imate pravico do ne plačljivih informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, popravka ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: info@umetniskeslike-galerija.si ali nam pošljite zahtevek po pošti na naslov: Milan Majeršič s.p., pri bajerju 9a, 1234 Mengeš.

Obvestila o stanju naročila: pridržujemo si pravico, da vas na vpisano tel. številko preko sms sporočila ali klica obvestimo, ko je vaše naročilo odpremljeno in če artikli niso bili prevzeti od 3 do 5 dni po oddaji naročila. Če artikli niso bili prevzeti več kot 5 dni, si pridržujemo pravico klica na posredovano telefonsko številko, kot opomnik za prevzem artiklov.

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov info@umetniskeslike-galerija.si

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Kako zaščitimo vaše podatke
Vaši osebni podatki so zaščiteni s sodobno tehnologijo in protivlomnimi zaščitnimi sistemi, poleg tega pa bomo v našem podjetju posvetili vso pozornost zaščiti vaših podatkov, da ne bi prišlo do kakršnihkoli zlorab.

KONTAKTNI PODATKI
Vsa vprašanja, želje, zahteve nam lahko pošljete na e-pošto info@umetniskeslike-galerija.si
ali nas pokličete na tel. 069 632717

Piškotki

Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013, je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika. Uporabo piškotkov v Evropski uniji (EU) določa Direktiva o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2002/58/ES, katere člen, ki se nanaša na piškotke in podobne tehnologije, je bil spremenjen z Direktivo 136/2009. Piškotki niso nič novega, zakon je posegel zgolj v način obveščanja in soglasja uporabnikov spletne strani glede njihove uporabe.

Kaj je piškotek?

Naša spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika odloži tako imenovani »piškotek«. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Firefox
Chrome
Opera
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari
Tipi piškotkov

Vklop/izklop piškotkov: Google sledenje Google spletne pisave Google maps Video prikazovalnik

Nujno potrebni piškotki

To so piškotki, ki so vedno omogočeni in potrebni da so osnovne funkcionalnosti strani mogoče. Vključujejo piškotke, ki omogočajo, da je vaše brskanje po naši strani nemoteno, tudi če med brskanjem obiščete kakšno drugo spletno mesto. Pomagajo, da vaša prijava in odjava poteka nemoteno in gladko hkrati pa pripomore k večji varnosti in je tudi v skladu s predpisi.

Piškotki, ki zagotavljajo ustrezne in optimalne funkcionalnosti

To so analitični piškotki, ki nam omogočajo, da izboljšamo funkcionalnosti našega spletnega mesta. Uporabo spletnega mesta spremljajo anonimno. Prav tako nam pomagajo ugotoviti npr. katere izdelke oz. izdelke na spletišču bi vam lahko priporočili po ugodnih cenah. V nekaterih primerih nam ti piškotki pomagajo izboljšati hitrost delovanja oz. vašega brskanja po spletu, pomagajo nam si zapomniti spletna mesta, ki jih uporabljate več ter so nam v pomoč pri povezovanju z vašimi socialnimi omrežji. Z odjavo od teh piškotkov se bo delovanje brskanja po spletišču lahko upočasnilo, oglasna sporočila ne bodo ustrezna hkrati pa se ne boste mogli učinkovito povezovati z vašimi socialnimi omrežji Facebook, Twitter in drugimi.

Oglaševalski piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije, ki pomagajo boljše prilagajanje oglaševanja vašim interesom tako na naših spletiščih, kot na spletiščih izven umetniskeslike-galerija.si Pridobljeni podatki so anonimni, kar pomeni, da niso pridobljeni v kakršnikoli povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki ste jih morda zaupali na našem spletišču. Z odjavo od teh piškotkov, oglasna sporočila za vas ne bodo ustrezna vašim preferencam.

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Naša spletna stran uporablja piškotke, zato, da lahko izključno za lastne potrebe, razločujemo med obiskovalci in štejemo njihovo število in tako izboljšujemo delovanje strani. V ta namen uporabljamo najbolj razširjeno orodje Google Analytics. Več o Google Analytics piškotkih si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Naša spletna stran uporablja tudi piškotke, ki vam zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo s tem, da si zapomnijo vašo prijavo ali registracijo na spletni strani, vnesene podatke v spletne obrazce, dodane izdelke v košarico, zadnje ogledane izdelke in vaše strinjanje z uporabo piškotkov.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku umetniskeslike-galerija.si shranjuje trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelji umetniskeslike-galerija.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. www.umetniskeslike-galerija.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam.
Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov, ne bomo posredovali tretjim osebam.

Piškotki, uporabljeni na tem spletnem mestu

Ime piškotka Namen Trajanje Podjetje
_utma Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_utmb Statistika ogledov spletne strani 30 minut Google Analytics
_utmc Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
_utmv Statistika ogledov spletne strani Trajanje seje Google Analytics
_utmz Statistika ogledov spletne strani 6 mesecev Google Analytics
cookie Prikazovanje obvestila o piškotkih 1 leto gizzmo.si
guest_id, __utma, __utmv, __utmz, auth_token, lang, remember_checked, remember_checked_on, secure_session, twll Delovanje twitter vtičnika 2 leti, trajanje seje, 10 let, 20 let twitter.com
act Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
c_user Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
csm Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
datr Delovanje Facebook vtičnika 2 leti Facebook
fr Delovanje Facebook vtičnika 1 mesec Facebook
lu Delovanje Facebook vtičnika 2 leti Facebook
p Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
presence Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
s Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
sub Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
xs Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
reg_fb_gate Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook
reg_fb_ref Delovanje Facebook vtičnika Trajanje seje Facebook